Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser

Max Gallo: Napoleon - Skt. Helenas skygge

Tilføj til ønskeliste
(1812-1821)

Bind IV

Varen er på lager

Pris:   DKK 248,00


De sidste akter i Napoleons eventyrlige skæbne udvikler sig her. Den 24. juni 1812 går han ind i Rusland i spidsen for Den Store Armé. Og hver dag, hver side i denne bog helt frem til kejserens død den 5. maj 1812 bliver en uforglemmelig scene. Ildhavet som ødelægger Moskva, og overgangen over Beresina som afslutning på tilbagetrækningen fra Rusland, Leipzig og Montmirail. Tysklandsfelttoget og Frankrigsfelttoget i 1813 og 1814. Fejheden blandt magthaverne, som ivrigt går i Louis 18's tjeneste, og den troskab, han mødes med af sine beskedne mænd, alle de »gamle hugafer«, der græder under afskeden i Fontainebleau.
Napoleon, som håber på at komme til at gense Marie-Louise og sin søn, »Orneungen« kongen af Rom, da han er blevet forvist til øen Elba, han, som var kongen over alle kejsere. Og det er i ørneflugt, han når tilbage til Paris, som Louis 18. er flygtet fra.
Får han en ny chance for en første march i tiden efter Elba? Solen fra Austerlitz kommer ikke til at skinne på ærens mark, denne gang den sumpede slette i Waterloo. Og englænderne lænker Napoleon til klippeøren Skt. Helena. Han kæmper atter for at sejre over tiden og over den glemsel, hans fjender ønsker at sænke ham ned i. Og han hjemfører den største af alle sine sejre. Han lever i alles hukommelse. Udødeliggjorde sig selv.

447 sider (heftet)
Ønskelister
Relaterede produkter

Max Gallo: Napoleon (bind 1-4)

DKK 650,00

Mere

Max Gallo: Napoleon - Den første march

DKK 248,00

Mere

Max Gallo: Napoleon - På ærens mark. Austerlitz

DKK 248,00

Mere

Max Gallo: Napoleon - Kejseren over alle konger

DKK 248,00

Mere