Abonnér på vores nyhedsbrev
Indlæser

Max Gallo: Cæsar

Tilføj til ønskeliste

Varen er på lager

Pris:   DKK 198,00


Verden blev i fire hundrede år behersket af det vældige Romerrige. Det blev skabt af et menneske af sjælden storhed - en både lukket, ærgerrig og fængslende mand Julius Cæsar, som Max Gallo her skildrer i alle hans facetter.
Vi kender ham som manden, der besejrede Vereingetorix og besnærede Kleopatra. Vi ved, at han var en strålende forfatter og en fremragende taler, men har svært ved at forestille os den kraft, det mod og den politiske og militære indsigt, han måtte besidde for på egen hånd at erobre hele Middelhavsområdet - fra Spanien til Asien, fra Ægypten til Afrikas kyster. Alr imens han stod i spidsen for en borgerkrig mod Pompejus for siden at vende hjem til Rom som sejrherre og uindskrænket hersker.
Cæsar er en ensom mand, selv som (flere gange) gift, selv i spidsen for legionerne, selv i de unge og smukke sekretæres favn, selv omgivet af romerfolket, som hylder ham, fordi han også har sørget for at tage fra de rige og give til de fattige og at tildele soldaterne jord. Alene og dermed i bestandig fare.
Hvilket han åbenbart ikke har noget imod...
Men med storeheden følger faren for at mistet overblikket. Han sad på en guldtrone som diktator og konsul på livstid, pontifex maximus og imperator og overså i sin forblændelse over sin egen storhed de knive, der gemte sig inde i skyggen.

422 sider (heftet)
Ønskelister
Relaterede produkter

Max Gallo: Cæsar

DKK 198,00

Mere